Trim24Seven Plus-mršavljenje
Trim24Seven Plus Mišljenja korisnika Najčešća pitanja Naručivanje Trim24Seven

 

Trim-24-Seven

 

Uvjeti poslovanja

1. Narudžba

Nakon izvršenja narudžbe dobit ćete u roku 48 sati potvrdu narudžbe mailom na vašu elektronsku adresu ili sms-om na vaš mobilni telefon.

Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 24 sata od trenutka naručivanja na info@mrsavljenje.net
Ako kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između kupca i ponuđača (Mršavljenje.net) sklopljen.

Ponuđač je dužan u dogovorenom roku pošiljku zapakirati i poslati. Proizvod će biti poslan isti dan kada primite potvrdu narudžbe ukoliko se radi o radnom danu, a ako je neradni dan, proizvod će Vam biti poslan prvi slijedeći radni dan. Službeni rok dostave na koji se obavezuje Hrvatska pošta je 3-5 dana.

2. Dostava

Prodavač će dostaviti proizvod poštom u dogovorenom roku od 3-5 dana. Pošiljke dostavlja Hrvatska pošta.

3. Plaćanje

Pošiljke se šalju preporučeno s otkupninom. Plaćanje pri preuzimanju.

4. Popusti

Popusti su na količinu navedeni u obrascu narudžbe. Pri kupovini dva ili više proizvoda ne plaća se poštarina, dok pri kupovini tri ili više proizvoda imate pravo na dodatnih 4% popusta.

5. Pravo na odustajanje od kupovine i povrat flastera

Kupac ima pravo u roku od 30 dana vratiti kupljeni proizvod i zahtijevati povrat novaca, ali samo ako je proizvod u originalnom pakiranju i nekorišten. Pri tome kupac snosi nastale troškove ( troškove poštarine). O povratu proizvoda kupac mora pismeno obavijestiti  ponuđača najkasnije u roku 15 dana od primitka pošiljke i to na email adresu info@mrsavljenje.net, a zatim u slijedećih 15 dana vratiti proizvod.

6. Cijene

U sve cijene je uračunat PDV, osim ako nije posebno naglašeno da se radi o cijeni bez PDV-a. Cijena proizvoda je cijena navedena na web stranici u trenutku predaje narudžbe.

7. zaštita osobnih podataka

Ponuđač se obavezuje trajno čuvati i štititi sve osobne podatke kupaca.
Ponuđač će osobne podatke iskoristiti samo za slanje naručene pošiljke ( slanje informativnog materijala, ponuda i računa) te ostalu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci neće biti ni u kom slučaju dati na uvid neovlaštenim osobama.

 

24-urno-hujsanje

Trim-24-seven

CE

Videno v reviji ONA

 

Dobrodošli : Mišljenja : FAQ : Naručivanje : Uvjeti poslovanja : Kontakt : Mršavljenje : Flasteri za mršavljenje : Trim24Seven Plus : © Mršavljenje.net 2008