Trim24Seven Plus-hujšanje
Trim24Seven Plus Mišljenja korisnika Najčešća pitanja Naručivanje Trim24Seven

 

Trim-24-Seven

 

Trim-24-seven-mršavljenje

Iskustva korisnika flastera Trim24Seven Plus™

Izgubila sam 3,5kg u 18 dana. Jako sam zadovoljna i preporučam svima. Ukratko hvala Trim24Seven Plus!
Ljerka

5 kila za jedan mjesec!
Debeljuuuuuuuuca

Upotrebljavam ih 10 dana, čini mi se nekako da sam lakša, ali …… već moram na wc, vaga pokazuje 2kg manje.
Ivana

Uspjelo mi je smršaviti 6,5kg. Jako sam sretna da sam konačno izgubila kile koje sam dobila u trudnoći.
Zdenka

Ja sam s tim flasterima (Trim) na pol puta, znači imam još pola pakiranja i najviše me oduševilo to da mi se sredila probava, (imam naime problema sa probavom), a što se kila tiče…skinula sam dvije i pretpostavljam da će stvar tek sad početi pravo djelovati… osjećam se nekako….ne znam objasniti, ali dobro, uglavnom bolje.
Pčelica maja

Ti flasteri su najbolje što postoji(Trim24Seven Plus), napisat ću i neki članak o njima jer zaista djeluju.
Novinarka

Isprobala sam sve živo za mršavljenje, ali ti flasteri su me zaista iznenadili, jer je to prva stvar koja je zaista djelovala u mom slučaju. Trim24Seven Plus zaista pomaže.
Sunčica

Flasteri su fantastični, pomaže kao što su obećali. U jednom sam tjednu smršavila 3 kile.
Opet mršava Ana

Upotrebljavam ih već 10 dana i smršavila sam približno 3,5kg.
Marica

Na početku nisam vjerovala u flastere, ali ja fakat mršavim. Koristim ih dobrih tjedan dana i imam dvije kile manje, a nisam držala dijetu niti se nešto pretjerano bavila sportom.
Kristina

Vir: Forum Lepotainstil.net

Iskustva engleskih korisnika Trim24Seven Plus™

Željela bih se zahvaliti na flasterima za mršavljenje. Prije 6 tjedana prestala sam pušiti i bila sam neprestano gladna. Logična posljedica je bila +3kg. Vaše sam flastere počela upotrebljavati prije tjedan dana i brzo sam izgubila 1,5kg. Najbolje od svega je da više nisam gladna, čak se moram opomenuti da je vrijeme za jelo. Mršavljenje je sada puno lakše. Još 2 kile i opet ću uskočiti u svoju staru odjeću. Puno hvala na proizvodu koji djeluje!
Sarah

Upravo sam naručila svoj drugi paket flastera i do sada sam u tri tjedna smršavila 3 kilograma. Mogla sam smršaviti i više da sam pazila što jedem, ali još je na mom meniju čokolada i ostali slatki grijesi. Baš sam zato oduševljena koliko sam kila izgubila. Muž je bio tako oduševljen da sam naručila i za njega.
Mandy

Student sam na fakultetu u Glasgowu, gdje upravo završavam doktorat. Od kada ih upotrebljavam izgubio sam 2,5kg u dva tjedna. Na početku sam bio jako skeptičan i uvjeren da to ne djeluje. Probao sam ih iz šale i ostao ugodno iznenađen. Nikakvih nuspojava , samo sam manje gladan.
Ted

Naprijed na FAQ >>

 

 

24-urno-mrsavljenje

Trim-24-seven

CE

Videno v reviji ONA

 


Dobrodošli : Mišljenja : FAQ : Naručivanje : Uvjeti poslovanja : Kontakt : Mršavljenje : Flasteri za mršavljenje : Trim24Seven Plus : © Mršavljenje.net 2008